MijnDroomfabriek heeft geen Algemene Voorwaarden of andere kleine lettertjes.
Wel een paar heldere afspraken.

 1. Rian Crins is oprichter, eigenaar en creatief brein van MijnDroomfabriek. Zij is te bereiken per mail, Whatsapp of telefoon op rian@mijndroomfabriek.nl en op 06 31 302 78. In elk geval op werkdagen tussen 9 en 17 en vaak ook wel daarbuiten.

 2. MijnDroomfabriek is een handelsnaam van Rian Crins, Kracht van Aandacht.
  KvK-nummer: 71085408
  Btw-identificatienummer: NL001839185B70
  MijnDroomfabriek is gevestigd op mijn huisadres:
  Meuleberg 17
  5954 AS
  Beesel

Maar ook als ik niet thuis ben, kan het zijn dat ik lekker voor je aan het werk ben. Ik ben een digital Nomad en werk waar ik ben. Het enige wat ik nodig heb is mijn laptop, wifi en een lekkere kop koffie. 

 1. Mijn klanten komen uit Nederland en omstreken. We hoeven dus niet bij elkaar in de buurt te wonen om met elkaar zaken te doen. Veel gesprekken kunnen online of telefonisch gevoerd worden. Bij workshops of andere activiteiten waarbij we liever wel lijfelijk bij elkaar aanwezig zijn, geef ik duidelijk aan waar dit plaats vindt.

   

 2. Afspraak is afspraak. Dat is het uitgangspunt. Uiteraard kan het altijd een keer gebeuren dat het me niet lukt om een afspraak na te komen. Een computer kan crashen, er kan iets in mijn privé leven gebeuren of onze wereld of mijn computer wordt op zijn kop gezet door een virus 😉. In dat geval neem ik zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken hoe we dit het best op kunnen lossen. Ik ga er van uit dat we hier samen uit kunnen komen.

   

 3. Niet tevreden, geld terug.
  Ik streef naar tevreden klanten. Daar doe ik mijn uiterste best voor. Mocht dat onverhoopt een keer niet lukken, dan krijg jij je geld terug. Gewoon, zonder gedoe.

Je hebt dus garantie!

 • Als ik, door persoonlijke omstandigheden, niet in staat ben om jouw website of andere opdracht (af) te maken, dan ontvang jij jouw betaling retour.
 • Het is mijn doel om een website te maken waar jij blij mee bent. Mocht dit niet lukken, dan gaan we hierover samen het gesprek aan om tot een oplossing te komen. Lukt het ons niet om hier samen uit te komen, dan verwijder ik de website en ontvang jij je geld terug. Uiteraard geldt dit ook voor andere opdrachten die ik voor jou mag doen.
 1. Ik werk voor (startende) ondernemers. Daarom worden de prijzen op mijn website vermeld exclusief BTW. Op een eventuele offerte en op de factuur wordt uiteraard ook de BTW vermeld.

   

 2. Ik vraag je vooraf te betalen voor het maken van jouw website, voor het schrijven van teksten of voor een van mijn andere diensten. Dat maakt dat ik niet op mijn geld hoef te wachten en ik gewoon mijn huur en mijn boterhammen kan betalen. Zoals eerder gezegd, geldt de “niet tevreden, geld terug” regel en loop je dus geen enkel financieel risico.

   

 3. Als jouw betaling binnen is, ga ik meteen voor je aan de slag. Als het een website betreft of het schrijven van teksten, dan neem ik binnen 1 werkdag contact met je op om een eerste afspraak te maken. Tijdens die eerste (online) afspraak bespreken we samen de verdere planning.

   

 4. Voor het onderhoud en aanpassingen van jouw website, bied ik een abonnement aan. Bij betaling per maand neem je de niet gebruikte uren mee naar de volgende maand, tot maximaal 1 jaar. Je spaart maximaal 6 uur werk op. Bij betaling per jaar, kun je de uren niet meenemen naar een volgend jaar.
  De bedoeling van een abonnement is, dat je website geregeld bijgehouden wordt. Daarom zal ik je twee maanden voor het einde van het jaar vragen of er nog aanpassingen gedaan moeten worden aan jouw website.

   

 5. Uiteraard ga ik vertrouwelijk om met jouw gegevens. Omdat ik dat normaal vind en niet alleen omdat de wet AVG dit verplicht stelt. In het document Privacyverklaring van MijnDroomfabriek is hier alles over te lezen.

 

Beesel, 26 mei 2020 

Rian Crins