Je bent gestart als zelfstandig ondernemer, je bent naar de Kamer van Koophandel geweest, het logo is ontworpen, de visitekaartjes zijn besteld en nu moet de website nog. Je hebt al een beetje onderzoek gedaan maar bent er ook weer mee gestopt. Jeetje wat komt daar veel bij kijken. Je ziet door de bomen het bos niet mee. Termen als hosting, domeinnaam, een schone url vliegen je om de oren. Je hebt helemaal geen zin en tijd om je daar uitgebreid in te verdiepen.
Toch heb je een website nodig want klanten willen je wel online kunnen vinden. Even checken of je wel echt bestaat šŸ˜‰

Naast het technische gedeelte van de website moet er ook nog bedacht worden wat op die website komt te staan, moeten er teksten geschreven worden en moet je bedenken hoe die website er uit gaan zien. Veel vragen waar je het antwoord niet op weet. Je bent er al een paar keer aan begonnen maar ziet door de bomen het bos niet meer. Om serieus genomen te worden als zelfstandig ondernemer heb je die website nodig. Als potentiƫle klanten je niet online kunnen vinden, dan gaan ze naar jouw concurrent, die misschien helemaal niet zo goed is als jij maar wel vindbaar is op het world wide web. De moed zinkt je in de schoenen.

Gelukkig kan het ook anders. Zelfstandig ondernemer zijn betekent helemaal niet dat je alles zelf moet doen. Doe vooral waar je goed in bent en besteed de andere dingen uit. Ik begrijp dat je als startend ondernemer liever bezig bent met andere zaken. Ik kan je niet beloven dat je helemaal niks hoeft te doen aan je website maar ik kan het wel supersimpel voor je maken. Jouw website ontwikkelen wordt voor jou een invuloefening. Ik neem je aan de hand en een voor een doorlopen we de stappen die nodig zijn om jouw eigen website online te krijgen. Voordat je het weet hangt jouw persoonlijk website in de lucht en weten de klanten je prima te vinden.