Droomfabriek MijnDroomfabriek

Een website bied ik standaard aan inclusief tekst. Voor veel mensen is het schrijven van teksten niet waar ze blij van worden. En als baas van je eigen bedrijf hoef je dat natuurlijk niet zelf te doen.

Ik vind schrijven leuk en doe het graag voor je!

Voordat ik begin te schrijven, heb ik eerst een gesprek met je van ongeveer een uur. In dit gesprek vraag ik je het hemd van het lijf want ik wil zo veel mogelijk van jou weten. Daarna begin ik te schrijven. Als ik er zelf tevreden over ben leg ik jou mijn schrijfsels voor. Als jij er ook blij van wordt, gaan ze zo op de website.

 

Voor het schrijven van de teksten van een 1-page website vraag ik 200 euro excl. BTW.
Voor het schrijven van de teksten van een website van 5 pagina’s 400 euro excl. BTW.
Elke extra pagina kost 50 euro excl. BTW. 

 

Als jij liever zelf de teksten aanlevert dan kan dat natuurlijk en worden de kosten van het schrijven uiteraard niet in rekening gebracht.

Ander schrijfwerk

Soms heb je ook ander schrijfwerk. Er moet tekst geschreven worden voor een flyer, een advertentie of een korte biografie. Als dit niet jouw ding is, kun je dit werk uitbesteden. Ik doe het graag voor je! Je kunt per mail contact met me opnemen om hier afspraken over te maken.

rian@mijndroomfabriek.com

 

 

 

 

 

Het kan natuurlijk zijn dat jij mijn schrijfstijl niet prettig vind. Ook komt het voor dat ik het te druk heb om het schrijfwerk er bij te doen. Uiteraard ben je altijd helemaal vrij om met een schrijver van jou keuze te werken.

Als je mij vraagt wie jouw teksten kan schrijven dan verwijs ik je graag naar Merel Somers. Ik werk graag met haar samen. Ze is een echte taaltovenaar.
Wil je met haar aan de slag? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier en dan breng ik je met haar in contact.