Waarom doe jij wat je doet?
Wat maakt dat je daar uren over kunt vertellen? Wat drijft jou?
Het is belangrijk om daar achter te komen.

Waarom ben jij bijvoorbeeld burn-out coach geworden? Waarschijnlijk is dat niet alleen omdat je daar een gat in de markt ziet. Het heeft te maken met wie jij bent, wat jij belangrijk vindt en wat je in je leven hebt meegemaakt. En juist dat is wat (potentiële) klanten aantrekt.
Laat zien wie je bent en wat je belangrijk vindt. Simon Sinek heeft hier een inspirerend praatje over gehouden op TedX. Op youtube zijn hier meerdere filmpjes van hem te vinden. Laat je inspireren en ga op zoek naar je eigen Why.

Hoe zit het met mijn Why? Wat maakt dat ik voor jou graag een website wil maken?
Dat start eigenlijk helemaal niet bij het willen bouwen van websites.
Het start bij het willen verwezenlijken van dromen. Ik vind het supergaaf als mensen de stap durven te zetten om hun dromen in uitvoering te brengen. Hun vastigheden loslaten en durven te luisteren naar hun hart. Dat maakt iets in mij wakker en daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.
Toevallig kan ik websites maken én vind ik dat ook nog eens heel erg leuk om te doen.

Daarbij komt, dat ik veel startende ondernemers spreek en vaak hoor dat ze wel graag een website willen maar opzien tegen al het gedoe. Dat gedoe neem ik ze graag uit handen.

Natuurlijk kun je heel veel geld uitgeven aan een custom made website en een tekstschrijver. Je kunt er ook voor kiezen om alles zelf te doen. En als je dat leuk vind, moet je dat zeker doen. Maar als jij  er niet zo veel geld aan uit wil of kan geven en als je er geen lol aan hebt om alles zelf uit te pluizen dan ontzorg ik je graag. In een paar eenvoudige stappen help ik jou aan een professionele website met een persoonlijke touch. Op deze manier kan ik een bijdrage leveren aan het waarmaken van jouw droom. En daar word ik heel erg blij van!

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?
Vraag een gratis inspiratiegesprek aan.