Welkom
in

Mijn

droom

fabriek

De plek waar dromen werkelijkheid worden. Als startende ondernemer ben je hier op de juiste plek voor een spiksplinternieuwe website en de nodige inspiratie. Ik loop meestal over van de ideeën en deel die graag met jou!

In 2011 heb ik MijnDroomfabriek opgericht als een plek om te ontdekken, te spelen en te delen. Een paar keer leken de deuren dicht, maar bleken ze toch nog op een kiertje te staan. Nu staan de deuren weer wijd open.

Het is mijn droom om dit meer te laten zijn dan alleen een online plek waar je komt voor een mooie website. Ik hoop dat het een creatieve broedplaats wordt met een toffe fysieke locatie. Een plek waar we samen kunnen werken aan het waarmaken van onze dromen.

Rian

Rian

Creatief vormgever

Ik ben niet de standaard webdesigner die spreekt in computertaal. Ik ben wel degene die jouw wensen om kan zetten in een professionele en persoonlijke website.

En wie ben ik?

Ik ben een creatieve duizendpoot die de wereld een beetje mooier wil maken. Dat doe ik op verschillende manieren. Binnen MijnDroomfabriek help ik (bijna) startende ondernemers om hun dromen waar te maken. Ik vind het supergaaf als mensen de stap durven te zetten om hun dromen in uitvoering te brengen. Hun vastigheden loslaten en durven te luisteren naar hun hart. Dat maakt iets in mij wakker en daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.

In mijn dagelijks leven ben ik moeder van 3 jongvolwassen kinderen en ben ik gelukkig met mijn lief, die aan de andere kant van het land woont (in Hoorn). Ik mag binnenkort (eind 2020 of begin 2021) gaan wonen op Area-M in Roermond. Een geweldig mooi project van 42 woningen in de sociale woningbouw waarbij bewoners vanaf het eerste moment betrokken zijn bij de ontwikkeling van dit project en we samen een community vormen. Deze zomer willen mijn lief en ik met onze bakfietsen op kampeervakantie. Verder is het nog belangrijk om te weten dat ik groot aanhanger ben van het 365-dagen-succesvol gedachtegoed. Ik voel me bevoorrecht dat ik nu het verdiepersjaar mag volgen. En last but not least merk ik dat, naarmate de jaren verstrijken en de levenswijsheid toeneemt, ik steeds meer ruimte ervaar om volledig te zijn wie ik ben.

Met het bouwen van websites ben ik in 2012 gestart omdat MijnDroomfabriek een plekje verdiende op het world wide web. Zo ontdekte ik dat ik hier handigheid in heb én dat ik goed ben in het vormgeven van de wensen van mijn klanten. Naast het webdesign heb ik me ook verdiept in een stukje online marketing. Deze kennis deel ik graag met je. Dat doe ik in mijn blogs, tijdens een (online) workshop of in een live gesprek. Ook in de gratis schrijftemplates die ik aanbied heb ik deze kennis verwerkt.

Ik vind het leuk om jou te leren kennen!
Vraag een gratis inspiratiegesprek aan om te kijken wat ik voor je kan betekenen.